Over Wintersport-Oostenrijk-Vakantie.nl

Hartelijk welkom bij wintersport-oostenrijk-vakantie. Wij doen ons uiterste best u te helpen voorbereiden op uw wintersportvakantie in Oostenrijk. Op de website vindt u allerlei nuttige informatie die te maken heeft met wintersport in Oostenrijk. Zo vindt u hier alle skigebieden van Oostenrijk met informatie over pistes, snowboarden, langlaufen, etc. Vervolgens vindt u binnen de skigebieden alle bekende wintersportdorpjes, waar u veel kunt lezen over wat er allemaal is te doen. Denk hierbij o.a. aan bars, restaurants, disco’s, vervoer, skischolen, sauna’s, sportscholen, bibliotheken, zwembaden, faciliteiten voor kinderen, wandelen, langlaufen en nog veel meer. Zo bent u goed voorbereid op uw wintersportvakantie in Oostenrijk.

U wilt weten bij welke reisorganisaties u terecht kunt voor het boeken van een wintersportvakantie naar Oostenrijk? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. In het menu vindt u een kopje met reisorganisaties, waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij alle reisaanbieders voor wintersport Oostenrijk. Als u op een logo klikt van een reisaanbieder, dan wordt u gelijk doorgestuurd naar die aanbieder.

Wij zijn zelf geen reisorganisatie. Alle reisorganisaties die u op de website vindt zijn onze partners. Indien u dus een vakantie boekt, dan boekt u rechtstreeks bij een van onze partners.

Wij horen graag van u als u vragen en/of opmerkingen heeft over de website. Vul het contactformulier in en uw bericht zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord.