Brixen im Thale

Brixen im Thale

Wintersport Brixen im Thale is een zeer geliefde wintersportvakantie onder wintersporters. Het dorp bevindt zich in het skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental, een van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Brixen im Thale is een langgerekt dorp, ligt op een hoogte van 800 m en telt een kleine 2700 inwoners. Zowel geoefende skiërs als beginners zijn hier aan het juiste adres. De hoofdoverweging om voor wintersport Brixen im Thale te kiezen moet niet de après-ski zijn, aangezien die hier niet echt uitbundig kan worden genoemd. Dat betekent echter niet dat het er niet gezellig kan zijn. Voor de uitbundiger feesten gaat u naar de skidorpen Westendorf of Kirchberg.

Reisaanbieders wintersport Brixen im Thale

Bizztravel Prijsvrij Sunweb
 Bizztravel-Wintersport Sunweb logo
Bekijk alle populaire reisaanbieders voor wintersport Oostenrijk

Après-ski en ander plezier

Voor de  après-ski hoeft u niet een wintersport Brixen im Thale te boeken, want veel is er niet te doen. Als u toch graag een feest wilt meemaken dan kunt u het beste naar Kirchberg of Westendorf gaan, waar meer te beleven is.

Freestyle

Liefhebbers van freestylen kunnen terecht in Westendorf.

Langlaufen

Er is een langlaufroute in Hochbrixen met mooie uitzichten onderweg.

Pistes

In het noorden  kunt u het toegankelijke skigebied Hochbrixen bereiken en in het zuiden van Brixen im Thale bereikt u het skigebied van Westendorf dat is aangesloten op de Kitzbüheler Alpen.

Skischolen

In Brixen im Thale zijn 2 skischolen waar u een skicursus of privé skilessen kunt volgen. Er zijn Nederlands- en Engelstalige skicursussen.

Vervoer

Brixen im Thale ligt op een afstand van 918 km vanaf Utrecht. Vanaf de snelweg is het nog  20 minuten rijden. Er rijdt een gratis skibus voor gasten. Brixen im Thale heeft een eigen treinstation.

Wandelen

Wandelaars hebben met wintersport Brixen im Thale volop mogelijkheden om heerlijke wandelingen te maken met mooie uitzichten. Rondom het dorp kunt u alle kanten op.