Après-ski in Oostenrijk

Après-ski in Oostenrijk

De après-ski in Oostenrijk is zoals u waarschijnlijk wel weet zeer populair. Er zijn vele cafés en restaurants, waar u gezellig kunt zitten en genieten van een warme drank bij de open haard of heerlijk kunt dineren. Ook kunt u goed stappen in Oostenrijk.

De après-ski in Oostenrijk begint vaak al ’s middags. Tijdens een middagje skiën kunt u een drankje doen in een van de vele skihutten naast de piste. Probeer eens een traditioneel drankje, zoals ‘Jaga-tee’. Liever iets anders? Geen probleem! Er is voor ieder wat wils. In de skihutten heerst een gezellige en comfortabele sfeer. Na een dagje skiën en met een heerlijk diner in het vooruitzicht, kan uw wintersportvakantie in Oostenrijk niet meer stuk.

Ook in de berghutten kan men genieten van specialiteiten. Vele gasten komen dan ook terug om hier lekker te eten. Zo kan men in Mariazell in de Edelweißhütte genieten van ’Grammelknödel mit Sauerkraut’ en in Bründlstadl am Hochkönig van ‘Kasnocken’. Hierna mag men de ‘Verdauungschnapserl’ (een stevige schnaps) niet overslaan!

Gaat u liever wat luxer uit eten? Ook dan ben in je Oostenrijk op de juiste plaats. Oostenrijk kent goede restaurants waar je heerlijk kunt eten. Ga bijvoorbeeld eens dineren in de Verwallstube in Galzig, het hoogst gelegen 2-sterren restaurant dat Oostenrijk kent. U kunt hier genieten van heerlijke visspecialiteiten en een schitterend uitzicht. Kortom: voor elk wat wils dus in Oostenrijk!