De beste après-ski wintersportplaatsen in Oostenrijk of Frankrijk

De beste après-ski wintersportplaatsen in Oostenrijk of Frankrijk

Bent u op zoek naar een geweldige plek voor een skivakantie met de beste après-ski op en naast de piste? Wij bevelen u in willekeurige volgorde de onderstaande bestemmingen aan. Deze bestemmingen zijn zeer populair onder de wintersporters, maar bent u op zoek naar een last minute wintersportvakantie, dan is er hier altijd wel een accommodatie voor u te vinden.

Schladming in Oostenrijk is de ideale bestemming voor een kroegentocht. U vindt hier werkelijk alles, van een gezellige kroeg tot een  grote feestbar. U vindt hier ook de grootste skihut van Europa, de Hohenhaustenne in het Planai stadion. Na een dagje skiën op de 123 pistekilometers tussen Dachstein en Schladminger Tauern belandt u zeker in de Hohenhaustenne aangezien deze direct aan de piste ligt.

In Saalbach-Hinterglemm in Oostenrijk kunt u een gezellig feestje vieren na het skiën in een 300 jaar oude stal, de Goaßstall, maar er zijn veel meer skihutten waar u terecht kunt. Rond de middaguren begint in dit skioord de après-ski al en deze gaat door tot diep in de nacht.

Kitzbühel in Oostenrijk staat bekend om zijn enorme aanbod. Bij Kitzbühel denkt men aan de Streif en gezelligheid. In de Kitzbüheler Alpen zijn de meeste skihutjes te vinden in vergelijking met andere plaatsen. Ook niet onbelangrijk zijn de 179 pistekilometers alleen al in Kitzbühel. Na het skiën op de vele pistes zijn The Londoner en Take Five bij velen favoriet voor de après-ski.

Gerlos is Oostenrijk is après-ski in de Zillertal Arena. U kunt hier ontspannen in de zon genieten van diverse heerlijkheden om zo uw skidag goed af te sluiten. Op de pistes in het 143 km grote skigebied vindt u vele skihutjes, waar u kunt genieten van vele regionale lekkernijen. Voor de mooie feesten in de avond zijn de Little London of Cin-Cin favoriet.

Val Thorens in Frankrijk met zijn veertig bars en zestig restaurants staat garant voor de beste après-ski van Frankrijk. Nadat u zich de hele dag vermaakt hebt op de piste, die in totaal zeshonderd kilometer telt, kunt u genieten van een geweldige après-ski in deze Franse wintersportplaats. Wilt u graag naar een discotheek, dan dient u zeker Le Malaysia met bezoek te vereren. Verstopt in een, naar wat het lijkt klein hutje, vindt u de grootste dansvloer van de Franse Alpen. In de meivakantie kunt u in Val Thorens tot diep in de nacht feesten tijdens de jaarlijkse Dutchweek welke wordt gevierd ter afsluiting van het seizoen.