Gaschurn/Partenen

Gaschurn/Partenen

De skidorpen Gaschurn en Partenen liggen in het zuiden van Montafon op een hoogte van 1000 m en tellen ongeveer 1750 inwoners. De dorpen liggen direct tegen Silvretta Montafon aan, het grootste skigebied van Voralberg. Het mooi is dat beide dorpen hun natuurlijke uitstraling hebben behouden en de prijzen hier een stuk lager zijn vergeleken met skigebieden van vergelijkbare grootte. Mede door de lage prijzen zijn de dorpen ideaal als wintersportbestemming voor families met kinderen.

Reisaanbieders wintersport Gaschurn/Partenen

Snowtime Arke Bizztravel
 Snowtime Travel logo  Arke  Bizztravel-Wintersport
Bekijk alle populaire reisaanbieders voor wintersport Oostenrijk

Après-ski en ander plezier

De echte feestvierders zullen niet naar Gaschurn en Partenen komen, maar de dorpjes zijn zeker niet saai. Een bekende gelegenheid voor après-ski is de Après-ski Bull Schirm Bar.

Kinderen

Kinderen vanaf 24 maanden kunnen naar de kinderopvang. Bovendien is er skikinderopvang voor kinderen voor 6 uur per dag. Tenslotte is er een lopende band- en babylift en kinderkaroussel.

Langlaufen

Zowel beginnende langlaufers als gevorderden komen hier aan hun trekken, want er ligt in totaal ruim 80 km loipe in het Montafon.

Skischolen

In Gaschurn/Partenen is 1 skischool (skischule Gaschurn/Partenen) waar u een skicursus of privé skiles kunt volgen. Skilessen worden in Engels en Nederlands gegeven.

Vervoer

Gaschurn en Partenen liggen op een afstand van 873 km vanaf Utrecht. Vanaf de snelweg is het nog ongeveer een half uur rijden. Treinstation Schruns ligt op 18 km afstand. De skibus, die gratis is voor gaten, rijdt ieder kwartier.